GP Update? Dat is een associatie van Britse huisartsen die de belangrijkste richtlijnen continu bijschaaft en tweemaal per jaar overbrengt aan alle geïnteresseerde collega’s. Op 7 april 2018 wordt hun concept nu voor het eerst naar Vlaanderen gehaald, onder impuls van Domus Medica. Deelnemers krijgen:

·       Een boeiende les rond topics die uit de dagdagelijkse praktijk gegrepen zijn.

·       Geen abstracte uiteenzetting maar integendeel een realistische aanpak door huisartsen die minstens halftijds in de praktijk staan.

·       Een vlot leesbaar handboek en een jaar online toegang tot het GP Update-leerplatform.

Afgestudeerde artsen betalen rond de 100 euro, maar voor huisartsen-in-opleiding voorziet Domus Medica een speciale voordeelprijs van 25 euro. Let wel: enkel de eerste 75 HAIO’s die zich inschrijven, komen in aanmerking voor dit verlaagd tarief.

Meer info en inschrijvingen via https://fs19.formsite.com/Navorming/IWC-2018_GP-Update/index.html.