Het Vlaams Artsensyndicaat organiseert dé Startersdag voor laatstejaars HAIO’s, ASO’s en pas erkende artsen op dinsdagavond 2 april 2019. De ‘place to be’ is Blue Point te Antwerpen.

Als startend arts kan je niet genoeg informatie verzamelen. Ook het VAS organiseert een startersdag voor artsen, maar onderscheidt zich door de zeer praktische presentaties. Je keert met concrete weetjes en to do’s huiswaarts. Alle vragen waarmee startende artsen het VAS confronteerden, worden op deze startersdag gebundeld en deskundig toegelicht. Samen met zijn partners biedt het VAS deze unieke avond aan aan alle laatstejaars HAIO’s, ASO’s en artsen die op het punt staan om hun carrière als erkend arts te starten. Gedurende de hele avond krijg je praktische, nuttige en vooral concrete tips zodat je goed voorbereid bent om als arts van start te gaan.

Deelname is gratis, mits voorafgaande inschrijving vóór 26 maart 2019.

Meer informatie vind je hier.