Schuilt er ontdekkingsreiziger in jou? Geïnteresseerd om als HAIO de wereld te ontdekken buiten uw dokterbureau? Ooit geboeid geweest om de huisartsensfeer in het buitenland op te snuiven? Grijp je kans en laat het HOP je hierbij helpen!

Het HOP kan de reizigers onder ons helpen om interessante congressen in het buitenland te volgen of op uitwisselingsproject te gaan. Indien je iets interessant vindt kan je altijd een mailtje sturen naar congres@haio.be om te horen of je een kandidaat bent om een beurs te bekomen.

Er zijn reeds enkele interessante websites die je in de gaten kan houden voor congressen of uitwisselingen in de toekomst:

Op dit moment hebben wij reeds twee congressen in de aanbieding waarbij wij jou zouden kunnen verder helpen:

Twijfel niet en grijp je kans om de wereld te ontdekken en als huisarts bij te leren!