Omwille van de corona-pandemie kunnen congressen spijtig genoeg niet meer fysiek doorgaan, maar vinden ze nu plaats online. Zo willen we aan jullie het WONCA Europe congres voorstellen.

Het “World Organization of National Colleges, Academies and Academic Associations of General Practitioners/Family Physicians” (WONCA) organiseert 1 keer per jaar een congres in Europa om huisartsen bij elkaar te brengen en nieuwe inzichten te doen verwerven. Deze editie vond normaal gezien plaats in Berlijn, maar nu hebben ze een online versie. Van 16 december t.e.m. 19 december worden er verschillende presentaties online gestreamd. Daarnaast krijg je ook toegang tot een virtuele bibliotheek met daarin ook vooraf opgenomen presentaties die men tot eind januari kan bekijken. Dus: een hele bron aan nieuwe informatie!

De inschrijvingskost voor jonge artsen is 160 euro, wat best veel is. Wij kunnen met ’t HOP voor enkele gelukkige HAIO’s een congresbeurs voorzien die deze kost terugbetaalt!

Mensen die hiervoor in aanmerking willen komen, sturen best zo snel mogelijk een motivatiebrief en CV naar info@haio.be