Het Tijdschrift voor Geneeskunde en Gezondheidszorg heeft een nieuwe naam én jasje en dat willen ze jullie graag laten zien! Daarom kun je nu een abonnement nemen met een fikse kortingscode. Wij zetelen als HOP mee in de algemene vergadering van het TvGG en kunnen er zo mee op toezien dat de interesses van de HAIO’s door dit magazine vertegenwoordigd worden. Neem dus zeker een kijkje!


TvGG: al meer dan 75 jaar een belangrijke pijler voor het medische publiek

Tijdschrift voor Geneeskunde en Gezondheidszorg is een medisch tijdschrift, gesticht door de Nederlandstalige medische faculteiten in België en hun alumniverenigingen. TvGG is een gekende speler die artikels brengt over de brede gezondheidszorg, en dit op een bevattelijke manier. Door elk artikel te laten beoordelen door een breed netwerk van specialisten (zgn. peer review), doen ze dit bovendien op een wetenschappelijk betrouwbare basis.

TvGG is al meer dan 75 jaar een belangrijke pijler voor het brede medische publiek. Als niet-disciplinair gebonden tijdschrift behandelt TvGG de totale gezondheidszorg, over verschillende vakdomeinen heen. Bovendien zijn ze geïndexeerd in EMBASE. Publicaties zijn zowel op papier als digitaal te verkrijgen.

TvGG: uw centrale plaats voor medische actualiteit en beleidsinfo

TvGG vormt een brugfunctie tussen de verschillende instanties die wetenschappelijke publicaties uitbrengen: “wij willen voor elke Vlaamse arts, specialist en zorgkundige het forum zijn dat alle medische informatie centraliseert van de belangrijkste gezondheidszorginstanties in het land,” aldus W. Gyselaers, Hoofdredacteur bij TvGG. “Zo hoeft u niet website per website afzonderlijk op zoek te gaan naar informatie, maar krijgt u deze gebundeld aangeboden.”