Een must voor elke pas erkende arts, laatstejaars haio én aso ! Deze webinars mag je zeker niet missen !

Alle vragen waarmee startende artsen het VAS confronteerden, worden op deze webinars gebundeld en deskundig toegelicht. Samen met zijn partners biedt het VAS deze gratis webinars aan aan alle laatstejaars haio’s en aso’s en artsen die op het punt staan om hun carrière als erkend arts te starten. Met deze StartersWebinars onderscheiden wij ons door de zeer praktische presentaties. Elke dinsdagavond krijg je praktische, nuttige en vooral concrete tips zodat je goed voorbereid bent om als arts van start te gaan. Na elke StartersWebinar ben je goed geïnformeerd en heb je concrete weetjes en to do’s meegekregen! Deze StartersWebinars zijn een must voor elke startende arts. Mis deze kans niet om je carrière meteen op de juiste weg te zetten.

Inschrijven: Deelname is gratis, mits voorafgaande inschrijving. Je ontvangt enkele dagen voor de webinar een link (MS Teams) die jou toegang zal geven tot de webinar.

Inschrijven

Praktische informatie

  • Wanneer: van 20 tot 21u30 op dinsdagavond 1 juni, maaandagavond 7 juni en dinsdagavond 15 juni 2021.
  • Duur: twee uiteenzettingen van 30 minuten met aansluitend de mogelijkheid om vragen te stellen.

Heb je specifieke vragen betreffende een webinar? Stuur ons jouw vragen via info@vlaamsartsensyndicaat.be en we leggen het voor aan onze sprekers.