Ook dit jaar heeft Jong Domus terug een prijs in petto voor de meest originele masterproef. Dus: Is het thema van uw thesis nog weinig besproken geweest? Of heeft u vernieuwende, innovatieve ideeën over een veel besproken onderwerp? Zou u het ook zonde vinden dat uw thesis na de verdediging een stille dood sterft? Stuur dan vóór 6 juni een pdf van uw abstract EN uw volledige masterproef naar sanne.vanhees@jongdomus.be met daarbij ook twee zinnen uitleg waarom u vindt dat u kans maakt om deze prijs mee naar huis te nemen. We zouden willen vragen om de documenten geanonimiseerd door te sturen en de titel van uw masterproef in de naam van het document te zetten. Een onafhankelijke jury van jonge huisartsen zal de thesissen beoordelen. De uitreiking vindt plaats tijdens de proclamatie.

Veel succes!
Jong Domus

Masterproef inzenden